Salgs- og leveringsbetingelser

 

Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leveringer, tilbud og service fra NTS Medical ApS til adresser i Danmark, kun skriftlige aftaler om andet kan afvige herfra. I tilfælde af salg til private følges købeloven for forbrugerkøb. Nedenstående betingelser er til ikke-forbrugerkøb.

 

Reklamationer

Modtager skal straks, efter modtagelsen, skriftligt informere NTS Medical ApS om reklamationer og/eller mangler.

 

Transportskader

Modtager skal straks, ved kvittering for modtagelse, gøre opmærksom på transportskader på fragtbrev eller følgeseddel og skriftligt informere NTS Medical ApS om transportskadens omfang og tage billeder til brug for eventuel forsikring.

 

Garanti

Der gives alene garanti efter konkret skriftlig aftale.

 

Returnering

Produkter tages kun retur, og helt eller delvist krediteres, efter skriftlig aftale, i særlige tilfælde.

 

Priser

Alle angivne priser er excl. moms, priserne er gældende på faktureringsdatoen medmindre andet er skriftligt aftalt.

                  

Ordremodtagning

Ordre modtages på mail info@ntsmedical.com eller telefonisk på 6063 6074. Ordrebekræftelser fremsendes efter aftale. Det tilstræbes at de bestilte varer leveres i løbet af 1-2 hverdage.

 

Betaling

Betalingen er 8 dage netto, med mindre andet er skriftligt aftalt. Ved for sen betaling pålægges 2% pr. påbegyndt måned.

 

Ekspeditionsgebyr

Ordre under 500 kr. excl. moms pålægges et ekspeditionsgebyr på 95 kr. excl. moms pr. ordre. Der leveres frit til adresser i Danmark, ordre til Færøerne og Grønland tillægges fragtomkostninger.

 

Gældende fra 8. Maj 2019

 

 

.